sl-SIen-US
nedelja, 23. junij 2024

Mnenje uporabnikov sistema


Ob praznovanju prvega rojstnega dneva aplikacije Intervencije.net vam čestitam za dobro in uspešno delovanje. Aplikacija je odličen in večopravilni pripomoček za uporabo v gasilskih in drugih intervencijskih enotah. Dodatno Intervencije.net obogati pripomoček FireAlert, ki pa je žal uporaben le v operacijskem sistemu Android.

Tone Banovec, predsednik GZ Črnomelj


Po skoraj letu dni testiranja in dodatnem letu uradne uporabe portala Intervencije.net lahko rečem, da je bil namig za razvoj portala povsem upravičen. Z uporabo portala in njegovih storitev se je izboljšala obveščenost gasilcev in vodij kot poveljnikov, ki lahko na portalu takoj vidijo, da je »akcija« stekla in da gasilci prihajajo. Tako so vozila bolj popolnjena, ker tudi tisti gasilci, ki nimajo pozivnikov praktično istočasno dobijo sporočila na svoje telefone GSM; vodja intervencije v gasilskem domu ima nadzor nad tem, kdo prihaja, tako da vozila lahko počakajo na morebitne druge gasilce in se odpeljejo z vso ekipo. Odlično je tudi to, da lahko vse upravljamo prek spleta iz poljubnega računalnika.

Metod Gaber, višji gasilski častnik II., podpoveljnik PGD Brezje na Gorenjskem

 

Vemo, da je pri vsakem nepričakovanem dogodku ali nesreči odzivni čas zelo pomemben dejavnik. Vaš portal nam je omogočil, da smo močno skrajšali odzivne čase operativnih enot. Kot vodja operativne enote PGD Bizovik lahko rečem le HVALA, saj smo s prehodom na vaš sistem postali še hitrejši pri odzivanju na dogodke. Prijetno presenečje je tudi, da smo postali številčnejši. Zagotovo se vam lahko zahvalijo tudi ponesrečenci. Kljub temu svojim članom nenehno ponavljam, da moramo biti pozorni na tisto majhno možnost, ko zaradi določenih zunanjih vplivov sistem ne deluje, zato so pozivniki še vedno naši spremljevalci.

dr. Ažbe Križaj, podpoveljnik GZ Ljubljana

Z vašo aplikacijo smo v naši enoti zelo zadovoljni, saj smo dosegli večjo odzivnost ter v povprečju skrajšali čas do izvoza. Aplikacija je zelo zanesljiva (veliko bolj od naših pozivnikov). Z uporabo intervencijskih list imamo pred izvozom na voljo podatke o gasilcih, ki so na poti v gasilski dom. Želimo si nadaljnjega razvoja na področju lokacijskih podatkov (dogodkov) in spremljanje gibanja vozil. Morda lahko nekoč celo pričakujemo integracijo z našo namizno aplikacijo, v kateri vodimo dejavnosti (evidenčna knjiga).

Anže Rebec, namestnik poveljnika PGD Stara Loka


Portal Intervencije.net je zelo koristna, funkcionalna ter cenovno ugodan rešitev za alarmiranje operativnih članov društva. Primerno tudi za sklicevanje sestankov in vaj. Zahvala ekipi Aldie in g. Tomažu Dežmanu za razvoj portala.

Arh Kristjan, predsednik mladinske komisije PGD Prebold- Dolenja vas- Marija Reka

Domov   |   Lokalizacija   |   Razvoj   |   Intranet   |   O podjetju   |   Novice
Aldia, d.o.o., 2013-2020. Vse pravice pridržane.