sl-SIen-US
četrtek, 25. julij 2024

Radovljica, 15.2.2011
Predstavitev metodologije priprave proračuna

Priprava proračuna Tomaž Dežman Aldia, d.o.o. Predstavitev metodologije priprave proračuna občinskim svetnikom, članom odborov in novinarjem.

več... 


Ljubljana, december 2010
Članek v reviji 112

Intervencije.net  Tomaž Dežman, direktor razvoja

"Uspešnost intervencije je odvisna od več dejavnikov. Veliko ukrepov pri zagotavljanju večje varnosti in odzivnosti je bilo že sprejetih, še vedno pa ostajajo določene težave. Predvsem glede pomanjkanja števila pozivnikov, časovni zamik pri aktiviranju večjega števila pozivnikov, problem nošenja pozivnikov, šibek radijski signal na nekaterih področjih, želeli bi vedeti kdo se je odzval na intervecijo itd. Omenjene težave se da, vsaj delno, odpraviti z izgradnjo ustrezne informacijske infrastrukture, ki zagotavlja večjo in hitrejšo odzivnost intervencijskih enot: gasilcev,  gorskih reševalcev, jamarski reševalcev ..."

več... 


Ljubljana, 20.9.2010 - Harvey Norman
Tiskovna konferenca ob izidu zbirke Office 2010 v slovenščini

 Tiskovna konferenca - Office 2011 Lovro Munda, direktor podjetja Aldia

"Projekt lokalizacije zbirke Office 2010 je bil zelo obsežen, saj vsebuje tako lokalizacijo programskih komponent kot tudi spletnih komponent in vseh spremnih materialov, kot so pomoč, dokumentacija, tehnični članki in drugo. Za Office 2010, kjer skupno število besed presega deset milijonov, smo prevedli približno milijon in pol besed, ki so del aplikacij, in še dvakrat toliko besed v spremnih gradivih."

več...
 Lovro Munda - Office 2010 Videoposnetek iz tiskovne konference.

več...
   

 

Domov   |   Lokalizacija   |   Razvoj   |   Intranet   |   O podjetju   |   Novice
Aldia, d.o.o., 2013-2020. Vse pravice pridržane.